Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register


Join Vivit
Contact Vivit
Become a Leader
Become a Sponsor
Community Search
Calendar

10/4/2016
PPM 9.40: How the New Features of HPE PPM can Help your PMO

10/6/2016
What’s New in HPE Mobile Center

10/12/2016
Roundtable "Testing in der Finanzwirtschaft", Bad Homburg / Frankfurt

10/13/2016
What's New and Innovative with HPE Vertica

10/18/2016
Learn how HPE’s Mobile Solutions Revolutionize Synthetic Monitoring

LinkedInTwitterFacebookGoogle Plus

 
Vivit Chicago Chapter Event
Tell a Friend About This EventTell a Friend
Vivit Chicago Chapter Event

Vivit Chicago Chapter Event

9/29/2016
When: Thursday, September 29, 2016
12:00 - 5:00 PM CST
Where: Accenture Offices
161 N. Clark
Building NC, Room 40W10A
Chicago, Illinois  60601
United States
Contact: Mihai Grigorescu


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Bringing the best of Discover to you!

Join a lively interactive customer forum with the VIVIT chapter in Chicago, on September 29th, 2016. We promise a good mingle with local resources from HPE, client peers and partners alike.

The agenda will include:

  • Highlights from HPE Discover, Las Vegas, broken down by ADM, ITOM, Security and Big Data…
  • DevOps and Octane news (as one of the main topics of discussion)
  • Open forum – Chicago chapter general discussions, incl. white-boarding requirements and subjects of interest for the next events
  • Finding Pokemons (Go) in the meeting room (free of charge!)

Event will be limited to the first 50 RSVPs.

 

Chicago VIVIT chapter event - 29 Sep

Start

End

Topic

Duration

Speaker/Presenter

12h00

12h15

Registrations and Welcome

15 mins

N/A

12h15

12h35

VIVIT introduction

20 mins

Mihai Grigorescu / Venu Cherukuri / Teri Sarallo

12h35

12h50

Rumour control: HPE SW merger with Micro Focus

15 mins

Mihai Grigorescu + guest

12h50

13h30

Lunch/refreshement break

40 mins

 

13h30

14h00

HPE Discover recap: SW and EG

30 mins

Mihai Grigorescu

14h00

14h10

Break

10 mins

 

14h10

14h50

Octane (next gen ALM) & Shift right testing with App Pulse as part of the DevOps cycle

40 mins

Mihai Grigorescu

14h50

15h30

Transforming HPE ITOM SW into a monitoring platform

40 mins

Kulvinder Singh

15h30

15h40

Break

10 mins

 

15h40

16h20

HPE TOPIC

40 mins

TBA

16h20

16h30

Break

10 mins

 

16h30

17h00

Whiteboarding Chicago chapter next event topics

30 mins

Mihai Grigorescu / Venu Cherukuri / Teri Sarallo

17h00

-

Close out and networking

 

 

 





Sign In


Forgot your password?

Haven't registered yet?

Vivit Blog