NoVUG - Høstarrangement med båttur 2011
Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

8/25/2011
When: August 25
8:00 AM - 11:00 PM
Where: Thon Hotel Vika Atrium / SS Christiania
Munkedamsveien 45
Sentrum, OSLO 0250 NO
Norway


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

[ENG] NoVUGs autumn conference takes place at Vika Atrium in Oslo 25th August 2011. The traditional sailing after the conference will as usual be onboard SS Christiania. Go to http://www.novug.no for agenda and other information.

[NO] Høstens store HP BTO arrangement foregår på Vika Atrium Hotel, med tradisjonsrik båttur med sosialt samvær på fjorden med SS Christiania den 25. august 2011.

Dagen før høstarrangementet vil det bli gjennomført en HP Service Manager Pre Conference Workshop for HP Service Manager-administratorer. Det er ingen betingelser for påmelding, men målgruppen er personer som arbeider som administrator av HP Service Manager og har teknisk kompetanse på verktøyet. Hensikten med brukergruppen er at den vil fungere som et fora for kunder som administrerer eller jobber med HP Service Manager. Her er det en mulighet til å stifte et bekjentskap med andre kunder og dele erfaringer. Det er gratis å delta på workshopen som blir avholdt på Vika Atrium Hotel den 24. august klokken 14:00. Vi avslutter første samling med en gratis middag for deltakerne i brukergruppen klokken 18:00. Kryss av for HP Service Manager Pre Conference Workshop ved påmelding.

Programkomitéen jobber fram et spennende program med tre eller fire spor og interessante plenumssesjoner. Foreløpig agenda. Endelig program publiseres 14. juni.

All påmelding og betaling skjer gjennom Participant. Følg lenken for å melde deg på og betale: http://www.participant.co.uk/novug_autumn_2011

Er du en early bird? Dersom du melder deg på - og har betalt deltageravgiften - innen 1. juli, er du med i trekningen av en fin premie levert av HP.

Contact Us

Vivit Worldwide
P.O. Box 18510
Boulder, CO 80308

Email: contact-us@vivit-worldwide.org

Mission

Vivit's mission is to serve
the Micro Focus User
Community through
Advocacy, Community,
and Education.